Editorial septembrie 2009 | tIMOn

cel mai MARE târg IMOBILIAR

4 zile / 3.000 de metri pătrați
știri, editoriale, galerii foto

București,19-22 aprilie 2018

Editorial septembrie 2009

8 februarie 2010

Editie de cotitura in istoria tIMOn. Momentul unui nou inceput pentru acest targ. Dar si pentru piata imobiliara. A fost prima data cand un actor al pietei (Da, putem considera tIMOn ca un veritabil participant in piata imobiliara!) a adus vorba de greselile trecutului, dar mai ales de importanta schimbarii de atitudine in piata. Despre profesionalziare, despre compentente, despre asteptarile clientilor din piata. Despre rolul solidaritatii dintre jucatorii din piata (si din domenii conexe) in fata situatiei de criza prin care se trece.
De asemenea, in premiera absoluta, tIMOn a comandat un studiu unui consultant independent si anume RealTime, pentru a putea prezenta opiniei publice de fapt care este situatia din piata si la ce trebuie sa ne asteptam pe viitor.
Citam de pe blog:

“Dar tIMOn a adus si multe noutati. In primul rand a inceput cu o conferinta de presa, cu o reala conferinta de presa. Cu multi jurnalisti, cu multe intrebari din sala, cu personalitati din media si sport.
S-a aununtat o platfoma de dezbateri la care vor participa jucatori profesionisti din piata si care vor raspunde la preocuparile pe care le are piata: evolutia preturilor, seriozitatea actorilor pietei imobiliare, finantari inclusiv Prima casa. Va exista o conferinta dedicata pietei de birouri, pentru ca piata imobiliara nu inseamna doar locuinte!
Duminica se va desfasura o licitatie la care vor fi scoase la vanzare 5 proprietati ale participantilor la targ. Noutatea consta in faptul ca licitatia va fi inversa, sau de tip olandez, acest lucru insemnand ca ea se va desfasura in jos pornind de la valoarea de listare. O noutate absoluta in Romania!” Mai multe articole despre tIMOn de septembrie aici (bonus: sunt si niste articole despre unii concurenti tIMOn)