Editorial decembrie 2007 | tIMOn

cel mai MARE târg IMOBILIAR

4 zile / 3.000 de metri pătrați
știri, editoriale, galerii foto

București,19-22 aprilie 2018

Editorial decembrie 2007

8 februarie 2010

O premiera in domeniu: Targ imobiliar inainte de Craciun. Desi dezvoltatorii l-au primit cu mirare sau chiar cu neincredere, argumentele lui Vlad Vlasceanu (fost vanzator si marketer de locuinte noi) au functionat.
Desi traficul nu a fost mare, numarul foarte mare de tranzactii i-a luat prin surprindere chiar pe organizatori, nu mai vorbim de inspiratii expozanti care au mers pe mana lui Vlad si au participat la acest targ. Iata parerile mele dupa targ, consemnate pe blogul meu, si care se doresc a fi si o concluzie pentru acest prim an de tIMOn:

“TIMON este un eveniment care a aparut anul acesta in peisajul deja aglomerat al targurilor imobiliare autohtone si care si-a croit locul lui in piata. La inceput mai timid, fiind privit de unii ca un bastard, de altii ca un copil dezmostenit. tIMOn este targul care are loc in cea mai buna locatie din oras, World Trade Center, un loc de care sunt atasat pe veci.
Dar ca de multe ori, tanarul cu o copilarie nefericita isi gaseste calea si ajunge acolo unde si-a propus. tIMOn a isemnat numai in 2007 patru editii, din care trei in Bucuresti si una la mare. Iar pentru 2008 se anunta undeva la 9-10 editii, din care vreo 6 numai in Bucuresti. Este clar, tIMOn este brandul cel mai de succes al domeniului lui, iar awareness-ul lui se va consolida si mai mult in 2008. Continuarea aici…