cel mai MARE târg IMOBILIAR

4 zile / 3.000 de metri pătrați
news

București,19-22 aprilie 2018
pge-1-1200x800.jpg

17 aprilie 2018

tIMOn – lipsa Protocolului privind organizarea și desfășurarea adunării publice dintre PMB si organizatori duce la anularea evenimentului. 

După 11 ani și 33 ediții desfășurate până în prezent, tIMOn – târgul imobiliar național este nevoit să își închidă porțile din cauze independente de voința și capacitatea organizatorilor.

Programat a se desfășura între 19-22 aprilie în Piața George Enescu, evenimentul tIMOn – anunțat și promovat încă din februarie nu se mai poate desfășura din lipsa timpului de organizare necesar amplorii unui astfel de eveniment, aspect determinat de neprimirea într-un termen rezonabil a protocolului necesar organizării evenimentului din partea Primăriei Capitalei.

Analizând toate situațiile ivite, organizatorii consideră că, incepând din septembrie 2016, PMB a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn, punctul culminant fiind acest moment în care ediția tIMOn de primăvară 2018 nu mai poate fi organizată.

Întins pe o suprafață indoor de 1200 mp și outdoor de 1800 mp (3000 mp de expoziție în total) tIMOn – târgul imobiliar național a generat un interes crescut din partea vizitatorilor care își doresc achiziția unei locuințe, dovadă fiind cele peste 300 de invitații achiziționate în decurs de numai câteva ore de pe site-ul timon.ro la data de 16 aprilie.

Deși timpul necesar organizării unui eveniment de o asemenea amploare este de câteva săptămâni, am fost puși în situația de a aștepta până în ultima zi, 16 aprilie 2018, emiterea de către Primăria Municipiului București a ”Protocolului privind organizarea și desfășurarea adunării publice”, protocol absolut necesar în vederea organizării evenimentului. Am fost puși, astfel, în fața imposibilității de a putea începe amenajarea expoziției (delimitarea prin gard a zonei de expoziție, amplasarea și montajul pavilionului expozițional), dar mai ales am fost puși în imposibilitatea de a asigura siguranța și ordinea publică a evenimentului, în condițiile în care lipsa Protocolului respectiv conduce la imposibilitatea contractării unei companii specializate de pază (aceasta având nevoie de un plan de pază avizat de către Jandarmerie și Poliție, în baza acestui protocol dintre PMB și organizator).

Ca organizator al evenimentului (adunării publice, conform legislației române în vigoare) suntem puși în imposibilitatea contractării unor servicii adiacente (furnizare energie electrică prin branșament  provizoriu, salubrizare, ocupare a domeniului public) în lipsa Protocolului semnat de către PMB și organizator, deși avizarea evenimentului a  avut loc în cadrul unei ședințe a Comisiei de Avizare încă din februarie 2018, în baza unei cereri depuse de către organizator încă de la începutul lunii ianuarie 2018, avizare care ne-a format credința că vom putea organiza evenimentul.

În aceste condiții, ca organizatori ai tIMOn – târgul imobiliar național, ne vedem puși în situația ingrată de a comunica partenerilor noștri, furnizorilor de servicii și, mai ales, publicului vizitator că ediția din această primăvară se anulează contrar tuturor demersurilor și activităților noastre de promovare de până acum. Dincolo de resursele materiale și umane implicate, eforturile noastre financiare, ca și eforturile financiare și de timp ale furnizorilor noștri, precum și investițiile de marketing realizate până în acest moment de către Partenerii Expozanți, se dovedesc a fi fost irosite în van, fapt care atrage și o povară greu de purtat pe imaginea evenimentului de referință pentru piața imobiliară din România, urmare a inacțiunii nejustificate a PMB, care este singura responsabilă atât de neorganizarea evenimentului, cât și de devalorizarea mărcii tIMOn.

Timp de 10 ani, tIMOn s-a identificat cu Piața Constituției fiind cel mai mare târg imobiliar organizat în România. După o pribegie de un an la Arena Națională ne-am întors în centrul capitalei pentru a livra același eveniment de calitate, apreciat atât de vizitatori, cât și de expozanții noștri. În 2018, suntem  nevoiți să renunțăm, independent de voința noastră, deși am așteptat până în ultimul moment să primim un document necesar organizării evenimentului, în condițiile cu care ne-am obișnuit partenerii și vizitatorii. Am fost conștienți că nu putem păstra calitatea evenimentului și condițiile oferite în anii precedenți în lipsa emiterii protocolului din timp, dar lipsa acestuia, fie și în ultima  zi, ne pune clar în imposibilitatea de a mai organiza această ediție în condițiile, formatul și costurile proiectate. Avem de suferit atât noi ca organizatori și brandul pe care l-am creat, cât și Partenerii noștri dar, mai ales, miile de vizitatori tIMOn care, într-un an de incertitudini imobiliare, își doreau o informare cât mai corectă în vederea achiziției imobiliare!” (Vlad Vlăsceanu – director tIMOn – târgul imobiliar național).

În calitate de Organizatori ai tIMOn, ne dorim ca în materie de evenimente, Bucureștiul să fie al tuturor bucureștenilor și al tuturor organizatorilor de evenimente, iar dacă aproape 2 luni nu au fost suficiente pentru reprezentanții PMB în semnarea unui ”Protocol privind organizarea și desfășurarea adunării publice”, ne întrebăm retoric: de câte zile este nevoie pentru semnarea unui act ce ar aduce PMB un venit de 137.000 lei?


thumb_900_x_599_41885-t3-1200x800.png

6 martie 2018

tIMOn – Targul Imobiliar National reprezinta evenimentul de marca al pietei imobiliare din Romania. Cel mai vechi targ imobiliar si cel mai mare din prisma suprafetei si a numarului de companii participante, tIMOn reprezinta mai mult decat o simpla expozitie imobiliara. Specificul evenimentelor gandite pentru publicul vizitator, programele de discounturi oferite de catre expozanti, atmosfera primitoare precum si prezenta unor proiecte in exclusivitate garanteaza afacerile imobiliare de succes de la tIMOn.

Ca in fiecare an, organizatorii anunta lansari de noi proiecte in exclusivitate, zeci de promotii si discounturi din partea dezvoltatorilor doar pe perioada targului, precum si multe alte surprize.

Program Expozitie:
joi-sambata: 10.00-20.00
duminica: 10.00-17.00

Vino in perioada 19-22 Aprilie 2018 la  CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR-tIMOn!


Image94-1-1200x800.jpg

25 mai 2017

Târgul Imobiliar Naţional – tIMOn – se va desfăşura în perioada 25-28 mai 2017, la Arena Naţională (intrarea VIP dinspre strada Maior Coravu), între orele 10.00 şi 20.00, se arată într-un comunicat transmis miercuri de organizatori.

„Apă plată pe viaţă, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou – acestea sunt câteva dintre ofertele care îi aşteaptă pe vizitatorii tIMOn, unde sunt listate 300 de ansambluri rezidenţiale cu peste 30.000 de unităţi locative. Exclusivă la tIMOn este participarea MD Properties Dubai, cea mai mare agenţie imobiliară din Qatar. Oferta internă este completată de câteva mii de proprietăţi în UK, Scoţia, Bulgaria, Spania şi Arabia Saudită”, arată organizatorii.

Preţurile unităţilor afişate la tIMOn oscilează între 19.000 şi 3.000.000 de euro. Cei mai mari dezvoltatori prezenţi sunt GVI Town by Gindi, Nusco, GranVia, Zaccaria, Prohill, Hercesa, precum şi agenţiile cu cele mai mari portofolii – Coldwell Banker şi Imoteca Residential Experts.

Organizatorii precizează că la ediţia din acest an se înregistrează „cel mai mare număr de locuinţe noi înregistrat de un târg imobiliar vreodată în România”.

„A XXXII-a ediţie tIMOn are o tentă de internaţionalizare. Suntem bucuroşi că am reuşit să reunim atât cei mai mari dezvoltatori din România, cât şi dezvoltatori internaţionali. Piaţa românească a atras tot mai mulţi investitori, dar de acum înainte considerăm că şi românii vor fi interesaţi de investiţii în afara ţării, aşadar ofertele internaţionale sunt binevenite”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Printre cele mai spectaculoase promoţii desfăşurate în perioada târgului se numără o excursie de 5 stele oferită de Valetta Residence în oraşul Valetta, capitala Maltei. Vizitatorii care îşi rezervă un apartament în ansamblu se înscriu automat în tombolă pentru un sejur de 7 zile pentru două persoane. Pentru iubitorii de linişte, Flamingo Park Corbeanca le oferă o piscină cadou celor care se mută împreună cu 4 prieteni. Mai mulţi expozanţi din târg au decis să ofere drept discount pentru perioada târgului valoarea cotei aferente de TVA, ofertele acestora rezultând într-un discount între 5% şi 19%. Oferta se regăseşte la Flamingo Park Corbeanca şi North One by Heritage Estates. De asemenea, la casele din Shine Residence Corbeanca primii cumpărători ai acestui ansamblu proaspăt lansat la târg vor avea 15.000 de euro reducere, cu 7% la GVI Town dacă aleg parter sau ultimul etaj. Locurile de parcare şi/sau boxele incluse în preţ sunt oferte valabile pentru 20% dintre expozanţii târgului, iar cumpărătorii Joya Residence primesc cadou vouchere de 2.000 de euro de la Mobexpert.

Agenţia MDProperties Dubai, cea mai mare agenţie din Qatar, va prezenţa un ansamblu rezidenţial de 92 de vile, fiecare cu o suprafaţă de 850 mp, 5 dormitoare şi 5 băi, grădină privată, lift şi piscină. Ansamblul se construieşte în cartierul Al Waab, aproape de Ramada Plaza, şi fiecare dintre case va depăşi preţul de 3 milioane de euro. MD Properties vine la tIMOn cu un portofoliu impresionant, incluzând locuinţe atât în Arabia Saudită cât şi în Europa, în special Anglia. MD Properties este cea mai mare agenţie imobiliară din Qatar, fondată în 2010 şi specializată atât în brokeraj, cât şi în property&asset management, consultanţă şi servicii conexe.

La rândul său, Imoteca The Residential Experts a creat un serviciu complex, dedicat exclusiv expaţilor. MD Properties oferă, de asemenea, servicii de relocare, în cazul în care există vizitatori ai târgului care vor să se mute în Dubai.

„România este o ţară fascinantă, surprinzătoare, plină de contraste şi de frumuseţi ascunse. Uneori poate fi derutant şi frustrant, în special dacă e vorba de celebra birocraţie. Sunt oferte multiple de locuinţe, de şcoli şi de locuri de relaxare, dar e greu pentru cineva din altă ţară să aleagă. Ştiu prea bine, chiar eu am fost în situaţia aceasta. De aceea, Imoteca vine la această prima ediţie internaţională timon cu serviciul Well Come Expats: un serviciu complet şi complex, care oferă expaţilor asistentă completă şi personalizată atât pentru alegerea locuinţei, cât şi pentru şcoli, grădiniţe, bone şi menajere, locuri de petrecere a timpului liber sau cabinete medicale. În plus, consultanţii Imoteca sunt alături de expaţi explicând obiceiuri, practici locale,istorie şi cultură românească şi punându-le la dispoziţie chiar şi un helpline permanent”, a declarat Rafaela Nebreda, reprezentatul Imoteca.

În premieră la un târg imobiliar, organizatorii au reusit să facă o ofertă comună tuturor vizitatorilor târgului: cei care îşi achiziţionează o locuinţă în perioada târgului primesc de la fiecare dezvoltator în parte cel mai performant filtru de apă al companiei Aquaphor, de montat în locuinţa aleasă. Costurile achiziţiei de apă plată îmbuteliată, care în 35 de ani ajung la 20.000 de euro, sunt echivalente cu preţul unei garsoniere într-un cartier periferic.

În fine, organizaţia EFdeN susţine cursuri gratuite de sustenabilitate: cum să-ţi alegi o casă cu costuri zero la întreţinere. Voluntarii din cadrul programului EFdeN vor fi prezenţi exclusiv la tIMOn, unde vor susţine două cursuri pe zi – unul de la ora 12.00 şi altul de la ora 17.00, la care pot participa gratuit toţi vizitatorii târgului. Oamenii vor învăţa la ce trebuie să fie atenţi şi ce întrebări trebuie să pună astfel încât locuinţa pe care o cumpără să aibă costuri de întreţinere zero sau cât mai aproape de zero. EFdeN este o echipă interdisciplinară cu peste 70 de tineri, studenţi la arhitectură, inginerie, comunicare sau management. În prezent, locuinţa EFdeN este Primul Centru de Cercetare a Condiţiilor de Confort din România şi poate fi vizitată la Bucureşti.

Pretul unui bilet de intrare la Târgului Imobiliar Naţional – tIMOn – este de 10 lei, dar vizitatorii pot downloada invitaţii gratuite de pe site-ul www.timon.ro.


64d7278992063c2a8c34d8fe8506c4d1-1-1200x800.jpg

25 mai 2017

După ce vreme de mai mulți ani, cu amintirea crizei încă proaspătă, dezvoltatorii au lansat pe piață proiecte rezidențiale de mici dimensiuni, cu câteva zeci de apartamente. Acum, situația pare să se fi schimbat și în virtutea unei cereri în creștere, au reapărut proiectele mari de peste 300-400 de locuințe.

GVI Town, GranVia Park, Onix Pipera şi New Point Pipera, toate cu peste 400 de apartamente, sunt câteva proiecte care lansează noi faze de construcție la târgul imobiliar Timon. La același târg vor apărea ansambluri și dezvoltatori noi, români, belgieni, turci sau israelieni cu proiecte precum Atlantis One, Ecovillas, Toscana Residential, Ivonco, ONIX Pipera, New Point Pipera, Avangarde, Joya.

„Asistăm astăzi la o adevărată erupție de ansambluri de mari dimensiuni în Bucureşti. Ne bucurăm că o mare parte dintre ei sunt parteneri exclusivi Timon și că am văzut, practic, ridicându-se aceste ansambluri care astăzi sunt deja locuite. Atât la Gran Via Park cât şi la GVI Town, ritmul de vânzări a fost unul record, încă din stadiu de proiect. Greşelile trecutului au fost învățate atât de către dezvoltatori, cât şi de cumpărători şi, deşi există posibilitatea de achiziție imobiliară din stadiul de proiect, expunerea este una mult mai mică pentru ambele părți implicate în procesul de achiziție imobiliară”, spune Vlad Vlăsceanu, director Timon.

Peste 60.000 de locuințe noi livrate în 2017?

Dezvoltatorii spun că piața rezidențială accelerează spre cel mai bun an din 2008 până acum, sectorul fiind într-o continuă creştere. Anul 2017 este considerat cel mai bun an pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare de la declanşarea crizei şi anul în care se vor livra cele mai multe locuințe noi la nivel național, datorită investițiilor masive pe care dezvoltatorii le-au alocat proiectelor noi.

În cadrul Timon se vor lansa mai multe proiecte rezidențiale noi, printre proiectele de anvergură noi fiind și Onix Pipera, New Point Pipera, Avangarde, Toscana Residential, Joya, Atlantis One – fiecare cu peste 100 de locuințe, precum și 40 de ansambluri de mici dimensiuni, unele dintre ele luxury-high, cu o valoare de piață de peste 200 de milioane de euro.

Ansamblul rezidențial GViTown, dezvoltat de Gindi Group în parteneriat cu Real-Sol, lansat în parimavara anului 2015 la timon, a finalizat și livrat primele 2 etape ale proiectului, totalizând 162 de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. La această ediție, dezvoltatorul lansează fazele 3 și 4 ale proiectului, încă două blocuri în aceeaşi locație unde va livra alte 130 de apartamente, cu o investiție de 8 milioane de euro. În total cele patru blocuri au însemnat 17 milioane de euro investiție.

Gran Via, 310 locuințe noi în Gran Via Park

Gran Via Park, proiectul vândul în exclusivitate de agenția imobiliară Imoteca și dezvoltat de grupul spaniol Gran Via Real Estate, a vândut deja integral primele 324 de apartamente. Dezvoltatorii au început deja construcția celei de-a doua faze ce însumează 310 locuințe, preţul unei garsoniere în aceste blocuri pornind de la 40.000 euro+TVA, iar cel al apartamenelor de 2 camere, cu o suprafata de 48 metri pătrați, de la 45.000 euro+TVA.

Pentru locuințele cu 3 camere, prețul porneste de la 77.000 euro+TVA pentru o locuință de 66 de metri pătrați, iar cel mai ieftin apartament de 4 camere, cu o suprafata de 105 metri pătrați, se vinde cu 95.000 euro+TVA.

„Ritmul vânzărilor în acest proiect a fost și continuă să fie uimitor, având în vedere că anumite tipuri de apartamente din faza a doua deja sunt sold out. Ne bucurăm să avem de-a face cu o piață în plină prosperitate și cu o majoritate a segmentului de clienți educați, care știu să cântărească ofertele și să aleagă locuințele ce se mulează cel mai bine pe nevoile lor. Cel mai important este, cred eu, faptul că aceștia sunt dispuși să aleagă un cartier în devenire”, susține Rafaela Nebreda, Imoteca, the Residential Experts.

Ediția de primavara a Târgului Imobiliar Național – Timon, se desfășoară în perioada 25-28 mai 2017, pe Arena Națională din București și reuneste peste 120 de expozanți atât din Capitală, cât și din provincie.


Fotolia_78107370_Subscription_Monthly_XL-1200x800.jpg

19 octombrie 2016

 Începe tIMOn: Târgul Imobiliar Național

15% reducere față de prețul obișnuit oferă, în medie, dezvoltatorii prezenți la Târgul Imobiliar Național – tIMOn. Dat fiind faptul că prețul mediu în cadrul târgului este undeva la 65.000 de euro, în acest week-end, vizitatorii pot cumpara o locuință mai ieftină cu aproximativ 15.000 de euro față de altă perioadă. Unele dintre excepții sunt de-a dreptul spectaculose: te muți cu 100 de lei, 60.000 de euro reducere pentru o casă, dai locuința veche la schimb cu una nouă, primești locul de parcare sau toată mobila cadou.

La ediția din această toamnă a târgului imobiliar, dezvoltatorii vin cu o serie de oferte atractive și reduceri pe măsură. Locuințele vor fi cu până la 15% mai ieftine pe perioada desfășurării târgului, iar unele apartamente se vând gata mobilate și utilate sau cu loc de parcare oferit drept bonus.  Cumpărătorii vor putea, de asemenea, să rezerve o locuință nouă cu numai 100 de lei, în condițiile în care în unele cazuri o astfel de rezervare poate costa și 4.500 de lei. Această ofertă îi ajută pe cei care vor, de exemplu, să acceseze un credit ipotecar sau Prima Casă, până la momentul semnării precontractului. Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul târgului va fi pentru o vilă de 1.000 de metri pătrați din Colentina – discount de 60.000 de euro.

„Ne bucură faptul că tIMOn începe să se apropie din ce în ce mai tare de conceptul internațional de târg imobiliar, acela în care domeniile conexe ocupă proprții semnificative din suprafața de expunere. Găzduim la această ediție 158 de expozanți, număr-record, dintre care 126 imobiliari, 2 banci și 30 de standuri din domenii conexe pe 2100 metri pătrați suprafață indoor si 3000 de metri pătrați outdoor”, Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Reduceri de până la 60.000 de euro

Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul târgului va fi pentru o vilă de 1.000 de metri pătrați din zona Colentina-Doamna Ghica. Aceasta este formată din 2 corpuri (P+1, respectiv P+2) si dispune de 7 camere și 5 băi. Prețul locuinței va fi cu 60.000 de euro mai mic în perioada târgului, fiind redus de la 475.000 de euro, la 415.000 euro.

Magecon se situează pe locul al doilea în topul reducerilor: intre 3000€ si 30.000 € mai putin vor plati clientii care achizitioneaza apartamente  în proiectul Magecon Residence, situat în zona Olteniței-City Mall. Prețurile apartamentelor pornesc de la 30.000 de euro pentru un studio  și ajung la 150.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.

Ceilalti dezvoltatori au reduceri intre 2 si 15%.

Te muti cu 100 de lei

RealTime aduce o ofertă-premieră: clienții proiectului Next Home Viitorului, ce se lansează la această ediție tIMOn, își pot rezerva locuința cu numai 100 de lei, în condițiile în care în unele cazuri o astfel de rezervare costă între 1.000 și 30.000 de euro. Proiectul este localizat în zona Eminescu-Dacia, având 86 de apartamente în 3 cladiri, iar prețul apartamentelor pornește de la 44.100 de euro pentru un studio, 75.600 de euro pentru 2 camere și 98.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.

Cum arată casa de 2,5 milioane de euro

Cea mai scumpă locuință din cadrul ediției de toamnă tIMOn este reprezentată de Nature Gateaway, o vilă de lux în valoare de 2,5 milioane de euro din județul Buzău, vândută de compania imobiliară Imoteca. Aceasta a fost proiectată de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construită din bușteni de pin, pietre din Alpii Francezi și ardezie din Norvegia și Brazilia și include o piscină interioară de 22 de metri, sauna, jacuzzi și zonă de fitness.

Soluție pentru fermieri: șopronul la tIMOn

În premieră la un târg imobiliar, sopronul.ro vine cu soluții de structuri metalice, de la kit pentru instalare până la hale la cheie. Este vorba despre structuri metalice de mari și mici dimensiuni, cu montare rapidă, cu prețuri ce pornesc de la 6.400 de euro.

„Proiectăm, livrăm și montăm structuri metalice ce pot fi folosite în domeniul agricol, ca spațiu de depozitare sau ca hale de producție, dar care sunt mai ieftine și mai usoare cu 10-15% decât halele standard. De exemplu, prețul pentru un șopron care are 7 metri deschidere, 12 metri lungime și acoperiș din tablă cutată, este de 6.400 de euro, TVA inclus”, Andrei Roman, Sopronul.ro.

Târgul Imobiliar National – tIMOn se va deschide mâine, 20 octombrie, în pavilionul expozițional din Piața Constituției, la ora 10.00, cu cele mai bune oferte exclusive ale anului si oferte pentru toate categoriile de cumparatori.

 

O parte dintre proiectele prezente la tIMOn si localizarea acestora:

expozanti/proiecte tIMOn octombrie 2016
proiect amplasare
Estic Park Pantelimon – Dobroiesti
vasile lascar apart vasile lascar
vila Colentina 1000 mp colentina
red house 3 prelungirea ghencea
red house ghindari drumul ghindari – sect 5
red house clinceni clinceni
corbeanca park corbeanca
vivenda residencias bd. basarabia
incity residences mall vitan _ Pta A. Iulia
cartierul austriac pallady
palladium residence th. pallady – policolor
trend residence splaiul unirii – popesti
GVI Town 2 vitan – M. Bravu
Green Future Residence 3 Pipera
ficusului rezidential ficusului – parc herastrau
central garden eminescu
next home viitorului Eminescu-dacia
near center residence The lake Lacul Morii
new apple residence fundeni
near center Plaza plaza romania
near center residence Obor Lizeanu
smart city residence Sos Alexandriei
vila cismigiu cismigiu
cubic residence 6 prelungirea Ghencea
Da Vinci residence tineretului – vacaresti
decebal rezidential decebal – calea calarasi
Nerva Traian Apartments nerva traian
Avrig rezidential III Iancului
herastrau concept sos. nordului
Concept Apartments M Bravu M. Bravu – Tarcau
fundeni residence fundeni
Dristor Rezidential dristor, kaufland
Liviu Rebreanu titan
marului rezidential N. Grigorescu
Vacaresti delta view vacaresti – tineretului
Fagetului Rezidential pallady
Iancului Rezidential Iancului
Matei Voievod Rezidential Matei Voievod – Muncii
Nerva Traian Rezidential Nerva Traian
River Residence Splaiul Unirii
Traian Residence Pache Protopopescu
White Town Residence Pta Alba Iulia
mogosoaia rezidential vile mogosoaia
Floreasca Residence Barbu Vacarescu – Floreasca
cosmopolis centura nord
Belvedere Residence Fabrica de Glucoza
Dimri West Towers prelungirea ghencea
politehnica park politehnica
politehnica park residence 2 politehnica
felicity
upgrade imobiliar
Onix Park Al. Serbanescu – Nord
Pantelimon lake Pantelimon
Drumeagului residence Vitan
Petricani lake Petricani
residence dobroesti vile
residence pantelimon vile
residence fundeni fundeni
residence alba iulia alba iulia
res matei basarab matei basarab
city garden pipera
21 downtown mircea voda
timisoara 58 apartments bd timisoara
popa nan 21 popa nan
popa nan 21 II
valetta residence sisesti
Central Bucharest Apartments ultracentral
gran via park cora lujerului
american village pipera
aviatiei apartments aviatiei
parisian views pta victoriei
Tei landmark Lacul Tei
The Forest Jandarmeriei Baneasa
Carpathian Estate
Herastrau Premium herastrau
El Nido Residencial kiseleff
Pipera Apartments pipera
G. Calinescu dorobanti
Northern Luxury nae caranfil baneasa
Londra Residential Dorobanti, Capitale
Benelux Residence baia de arama – titan
Unirii Apartments unirii, radu voda
High Life Residence Sf. Voievozi, ultracentral
Parisian View Heritage victoriei
washington residence dorobanti
Caragiale for rent Central
vernescu residence sf. voievozi
magecon residence oltenitei city mall
tamisa greencity
isg residence fabrica de chibrituri – carol
greenfield baneasa
newtown dristor
cotroceni politehnica residence iuliu maniu – politehnica
exigent two str fabricii – politehnica
ecovillas 2 rahova
New Point pipera
city point baneasa
flamingo park corbeanca
intown pacii militari
intown acvariului militari
pepelea residence b. vacarescu – floreasca
cosmina residence pr. ghencea
westpoint uverturii militari
silver residence livezilor rahova
west side pr. ghencea
imozone 9 militari
imozone 10 dr taberei
imozone 11 ghencea
imozone 12 dr taberei
imozone 13 militari
imozone 14 ghencea
excelent apartments antiaeriana – rahova
m. bravu residence 5 m. bravu
m. bravu residence 6 m. bravu
m. bravu residence 7 m. bravu
deluxe apartments timpuri noi
dream town sud berceni-popesti
top class sud berceni-popesti
sp metalurgiei sud berceni-metalurgiei
lemon residence militari
la residence villas pallady
militari residence militari
carol city park parc carol
tineretului view parc tineretului
vitan residence 2 vitan – mihai bravu
tineretului park residence parc tineretului
militari rezervelor residence militari
GrunenPark drumul taberei
Signature Brasov Brasov
Ivonco Rezidential Pantelimon
Premium Regie Regie
Premium North Lane Baneasa Sisesti
Amalia Residence
Citta Nusco
Decebal Tower Bd. Decebal
NV Residence
avangarde rez
avangarde city
trapezului residence trapezului
star rezidential luica 1 luica
star rezidential luica 2 luica
Valetta residence Baneasa – Sisesti
American Village Pipera
metropolitan sud dimitrie leonida
metropolitan nord aviatiei
metropolitan est pallady